Geschiedenis

Van strekmetaal…

MDB METAL is sinds 1892 actief in de metaalindustrie en ontpopte zich in de loop der jaren tot een nationale referentie wat betreft strekmetaal. Het bedrijf heeft in al die jaren bekendheid verworven met de fabricage en distributie van strekmetaalbladen. Voor onze klanten hebben wij heel wat artikelen constant op voorraad.  Maar onze knowhow reikt nog veel verder! Parallel daaraan en om in te spelen op de groeiende vraag onder architecten naar strekmetaal voor metalen design, richtten we een architectonische afdeling op. Deze onderscheidt zich van de standaarddistributie met een aanbod op maat van de klant. Met tot slot kant-en-klare oplossingen voor metalen gebouwbekledingen.

Maar ook andere metalen oplossingen…

Omdat MDB METAL zijn klanten een compleet gamma van metalen oplossingen wou bieden, heeft het zijn aanbod uitgebreid en de catalogus aangevuld met geperforeerde staalplaat, gelaste en vlechtdraad en metaalgaas, naast de brede waaier van mogelijkheden voor vloeren en treden.

Voor een flexibel en compleet aanbod

MDB METAL luistert naar zijn klanten en evolueert mee met hun behoeften. Daarom kan het bedrijf u vandaag met trots een compleet aanbod voorstellen, zoals het een degelijk leverancier betaamt. Een aanbod dat voldoet aan de strikte kwaliteitsnormen van MDB, zodat u steeds op ons kunt vertrouwen, voor al uw projecten.